BİR ÖYKÜ ANLAT, İÇİNDE ŞEHRİN OLSUN E-TWİNNİNG PROJESİ

03.03.2022 269

"Bir Öykü Anlat, İçinde Şehrin Olsun" ülkemizin farklı bölge ve şehirlerinden ortakları bir araya getiren bir e-twinning projesedir.  Kuruculuğunu Hüsna ARSLANBAY'ın yaptığı ve Nimet KOCAOĞLU öğretmenimiz ile birlikte yürüteceği proje, başka illerdeki okulların da katılımlarıyla Şubat, Mart ve Nisan ayları olmak üzere toplamda üç ay sürecektir. Amacımız, öğrencilerimizin doğduğu-büyüdüğü şehirlerde bulunan tarihi, turistik ve kültürel mekanları tanıyıp, doğal güzelliklerini keşfedebilmeleri, ardından bu keşiflerini kullanarak şehirlerini tanımaları ve tanıtmalarıdır. Ayrıca proje süresince çocuklarımızın öykü yazma becerilerini geliştirecek aktiviteler yaparak bu konuda potansiyellerini geliştirilecektir. Proje sonunda tüm öğrencilerimiz birer öykü hazırlayacak, bunlar arasından seçilen beş öyküden de bir öykü kitabı oluşturulacaktır. Projenin genel akışını temsil eden videomuza BURADAN ulaşabilirsiniz.

03-03-2022