ÇOCUK HAKLARI BİENALİNE KATILDIK

18.03.2022 288

Şefkatlioğlu Anaokulu olarak, Büyükçekmece İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği "Çocuk Hakları Çalıştayı" bienaline katıldık. Bienalde Esra ÇOM öğretmenimiz 5-G sınıfı öğrencileri ve velileri ile birlikte okulumuzu temsil etti. Standımızı ise Neslihan CAN öğretmenimiz hazırladı.

Bienalde hem çocuklarımızın hazırladığı etkinlikleri ziyaretçilerimiz ile paylaştık, hem de diğer okullardan öğrencilerin hazırladığı etkinlikleri inceledik. Etkinlikler arasında okullarda yapılan çalışmalar arasında taş-kozalak boyama gibi atölyeleri, oyunlaştrılmış toprak ve ekim-dikim çalışmaları gibi etkinlikler vardı. Bunların yanında palyaço gösterileri ve öğrencilerin düzenlediği Karadeniz yöresi dans gösterisi gibi eğlenceli etkinlikler de yer aldı.

Bienalde birbirinden kıymetli konuşmacılar Çocuk Hakları üzerine bilgi ve birikimlerini aktardılar. Bütün organizatörlere ve katılımcılara, ve okulumuzu temsil eden öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

18-03-202218-03-2022