EKO OKUL PROJESİ DÖNEM FAALİYETLERİMİZ

28.02.2022 422

Şehit Mehmet Şefik Şefkatlioğlu Anaokulu olarak üyesi olduğumuz Eko-Okullar programı dahilinde çocuklarda çevre bilinci ve çevre yönetimini hedefleyen çalışmalarımız ikinci dönemde de devam etmektedir. Öğretmenlerimiz bu dönem biyoçeşitlilik, küresel ısınma, iklim değişikliği ve canlıların besin zincirleri içerisindeki yeri gibi konular başta olmak üzere etkinlikler düzenleyerek, hem çevre bilinçlerinin gelişmesine, hem de yaşam boyu kullanacakları beceriler geliştirmelerine katkıda bulunmuşlardır. Değerli etkinlikleri ile proje kapsamında çalışmalar yürüten Bilge GÜVEN KÖSE, Ceylin Fatima KAMALI, Elif ŞENTÜRK, Neslihan CAN ve Nimet KOCAOĞLU öğretmenlerimize teşekkür eder, başarılı çalışmalarının devamını dileriz.