ÖĞRENCİMİZ AYŞE NİL YÜZME MÜSABAKASINDA BİRİNCİ OLDU

03.12.2021 873

Bugün 3 Aralık Dünya Engelliler Günü. Engellilere yönelik toplumsal bilinç her geçen gün artıyor. Engellilerin sadece özel günlerde değil, her gün yaşamın normal birer parçası olarak kabul görecekleri günleri sabırsızlıkla bekliyoruz.

Böyle günler gelene kadar, özel günlerde düzenlenen etkinliklerle bu farkındalığın geliştirilmesi çabaları devam edecektir.  İşte bu çabaların bir parçası olarak bugün Gençlik Spor Bakanlığı engelli çocuklarımız arasında çeşitli spor müsabakaları düzenledi. Düzenlenen organizasyonda yüzme dalında yaş gruplarına göre ayrılan çocuklar arasında 5-G sınıfından öğrencimiz Ayşe Nil de vardı. Öğrencimiz yarışmayı birincilikle tamamlayarak madalyasını aldı.

Hem ailesine hem de bizlere bu gururu yaşatan öğrencimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.