OKUL ÖNCESİ EĞİTİM YAYGINLAŞTIRMA KOMİSYONU TOPLANDI

15.02.2022 1277

Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Okul Öncesi Eğitim Yaygınlaştırma Komisyonu, Şube Müdürü M.Şenol SAYGILI başkanlığında okulumuzda toplandı. Toplantıya okul müdürümüz Erdoğan ERGİN, Akçansa Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Müdürü Selman ÇAKIR, Mimaroba Ortaokulu Müdürü Gürkan BAYOĞLU, Hayriye Duruk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Şinasi KILINÇ, Alkent 2000 Derneği Anaokulu Müdürü Metin YILDIZ, Kamiloba Beyazlar İlkokulu Müdürü Zeki BOZDOĞAN, Batıköy Memurdan Armağan İlkokulu Müdürü Erdinç GÖKÇE katılmışlardır.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü M.Şenol Saygılı, ilçemizde 5 yaş okullaşma oranının yüzde yüz olması sebebi ile komisyona bu konuda yaptıkları etkili çalışmalar için teşekkür etti.